Sveriges elit inom försäljning

Predictive Sales levererar marknadens bästa fösäljningsresultat, samtidigt som vi strävar efter
att vara elit i samtliga enskilda delar av företagets verksamhet och kontaktytor.

Tele sales

Predictive Sales erbjuder sveriges elitsäljare inom tele sales för såväl new business, after sales som anti-churn.

I dagens affärsklimat är det viktigare än någonsin att förstå skillnaden mellan tele sales och telemarketing och att förstå vilken kompetensnivå som krävs för att klara av respektive uppdrag

Tele sales kräver samma kompetensnivå och utbildningsgrad som field sales inom området för försäljning. Det enda som skall skilja tele sales-personal från field sales-personal är att försäljningen genomförs via en telefon och inte ett kundbesök. Detta skall endast avgöras av produkten, geografiska marknaden eller liknande och inte av kompetensnivån hos den enskilda säljaren.

För att uppnå en framgångsrik tele sales-organisation vet vi att det krävs en stark coachning med välutbildade och heltidsanställda säljare, som har ett stort intresse och engagemang för försäljning.

Predictive Sales är en naturlig samarbetspartner för de företag som vill bedriva en effektiv tele sales i en outsourcad miljö. Samtliga säljare är handplockade efter erfarenhet och kunskapsnivå och är enbart dedikerade till ett uppdrag. Predictive Sales säljare är alltid heltidsanställda och tillhör sveriges elit inom försäljning.

Vi erbjuder er möjligheten att uppnå en framgångsrik tele sales-försäljning med en organisation där säljtryck och säljkompetens är de viktigaste faktorerna.

Ansökan

{!position!}


Rekommendation Annons Rekryteringsföretag
Annat{!header!}

{!message!}