Sveriges elit inom försäljning

Predictive Sales levererar marknadens bästa fösäljningsresultat, samtidigt som vi strävar efter
att vara elit i samtliga enskilda delar av företagets verksamhet och kontaktytor.

Sales consulting

Predictive Sales kan erbjuda sales consulting inom säljträning, utbildningsplanering, strategisk säljplanering, taktisk säljplanering, personaluthyrning och sales management.

De företag som lyckas på den nationella och internationella marknaden idag har alla en sak gemensamt: en mycket god säljplanering såväl strategiskt, taktiskt som operativt. För att skapa en framgångsrik säljplanering så vet vi att det krävs det en stor kunskap och erfarenhet från säljledning och säljstyrning. Att få samtliga olika delar i en försäljningsorganisation att samverka är ofta en stor utmaning. Samarbetet och marknadsfördelningen mellan t.ex. field sales och tele sales måste fungera prickfritt och processerna mellan new business och after sales måste vara tydligt definierade etc.

Predictive Sales erbjuder våra kunder ett rutinerat managementteam för att ytterligare utveckla och förstärka sales management. Vi finns där som en partner när det är dags för säljplaneringen, när våra kunder vill hyra in t.ex en försäljningschef under en kortare tidsperiod eller som stöd/komplement till ert befintliga säljmanagement.

Predictive Sales är också en partner för våra kunder om de vill ha hjälp med enstaka säljträningar eller vid skapande av hela utbildningsprogram.

Ansökan

{!position!}


Rekommendation Annons Rekryteringsföretag
Annat{!header!}

{!message!}