Sveriges elit inom försäljning

Predictive Sales levererar marknadens bästa fösäljningsresultat, samtidigt som vi strävar efter
att vara elit i samtliga enskilda delar av företagets verksamhet och kontaktytor.

Field sales

Predictive Sales erbjuder sveriges elitsäljare inom field sales, för vanlig field sales, account management och key account management.

Förväntningarna och kraven på en field sales-organisation har förändrats drastiskt de senaste tio åren. Gårdagens hit & run-säljare har idag bytts ut mot välutbildade och strukturerade affärsmän och affärskvinnor.

I samma takt som behovet av rätt hierarkigrad för att kunna göra affärer har minskat, så förväntar sig omvärlden allt högre kompetens hos den enskilde säljaren. En säljare förväntas idag kunna göra affärer med såväl ledningsgrupper som den egna företagaren.
För att uppnå en framgångsrik field sales-organisation vet vi att det krävs en stark coachning och ett aktivt utbildningsprogram. Säljaren måste ha breda kompetenser inom t.ex. säljförberedelser (leadsgenerering, prospektering, presentationsupplägg mm), förhandlingsteknik och säljadministration (offerering, avtalshantering mm) i kombination med ett bra driv och en stor vinnarmentalitet.

Predictive Sales är en naturlig samarbetspartner för de företag som vill bedriva en effektiv fältförsäljning i en outsourcad miljö. Varje säljare är handplockad efter erfarenhet och kunskapsnivå och är enbart dedikerad till ett uppdrag.

Vi erbjuder er möjligheten att uppnå en framgångsrik field sales-försäljning med en organisation där säljtryck och säljkompetens är de viktigaste faktorerna.

Ansökan

{!position!}


Rekommendation Annons Rekryteringsföretag
Annat{!header!}

{!message!}