Sveriges elit inom försäljning

Predictive Sales levererar marknadens bästa fösäljningsresultat, samtidigt som vi strävar efter
att vara elit i samtliga enskilda delar av företagets verksamhet och kontaktytor.

Predictive Sales Elite - Sveriges elit inom försäljning

Predictive Sales är en elitorganisation med en mycket hög kravbild för all personal, oavsett avdelning och arbetsuppgifter. Vi är selektiva när vi anställer personal och samtliga nyrekryteringar har genomgått omfattande intervjuer för att säkerställa den kvalitet som Predictive Sales representerar.

Samtliga säljare på Predictive Sales har möjlighet att ingå i ett 24-månadersprogram som heter Predictive Sales Elite. Predictive Sales Elite är en språngbräda för ambitiösa personer som vill arbeta hårt för att bli en elitsäljare och för att uppnå en framgångsrik framtida karriär inom försäljning. För att våra säljare skall klara av den tuffa kravbild som är uppsatt, innehåller Predictive Sales Elite bl.a. ett omfattande utbildningsprogram som löper under hela 24-månadersperioden. Hela säljorganisationen arbetar även individuellt tillsammans med en av marknadens främsta mentala coacher, för att mentalt förbereda sig och klara företagets uppsatta mål.

På Predictive Sales är hälsa och friskvård viktigt. Vi vet att en frisk människa som mår bra presterar goda resultat, och därför erbjuder vi alla anställda ett omfattande förmånspaket där bl.a. träningskort, sjukvårdsresurser och frukost ingår.

Ansökan

{!position!}


Rekommendation Annons Rekryteringsföretag
Annat{!header!}

{!message!}