Sveriges elit inom försäljning

Predictive Sales levererar marknadens bästa fösäljningsresultat, samtidigt som vi strävar efter
att vara elit i samtliga enskilda delar av företagets verksamhet och kontaktytor.

Om Företaget

Predictive Sales Consulting AB är ett framgångsrikt säljbolag. Vi är Sveriges elitbolag inom försäljning och vår verksamhet är uppbyggd enligt ett elittänk med resultatet i absolut fokus.

Vår elitsatsning märks tydligt då Predictive Sales levererar marknadens bästa försäljningsresultat, samtidigt som vi strävar efter att vara elit i samtliga enskilda delar av företagets verksamhet och kontaktytor.

Vår affärsidé är att förse ledande företag med högkvalitativ säljkompetens och driva och maximera uppdragsgivarnas försäljning. Exempel på sådana lösningar är att externt bygga upp och förvalta en outsourcad försäljning, eller att vi genom säljträning och konsultation hjälper våra kunder att effektivisera sin interna försäljning.

Predictive Sales management-team har en mycket bred kunskap inom försäljning och marknadsföring. Vi har en gedigen erfarenhet av att bygga säljorganisationer inom field sales och tele sales, såväl nationellt som internationellt.

Säljarna på Predictive Sales har en hög kompetens och en gedigen utbildningsplattform och är därför Sveriges elit inom försäljning.

Ansökan

{!position!}


Rekommendation Annons Rekryteringsföretag
Annat{!header!}

{!message!}