Sveriges elit inom försäljning

Predictive Sales levererar marknadens bästa fösäljningsresultat, samtidigt som vi strävar efter
att vara elit i samtliga enskilda delar av företagets verksamhet och kontaktytor.

Företagskultur

Predictive Sales företagskultur kännetecknas av en tydlig elitkänsla. Hela organisationen arbetar efter en bestämd arbetsplan och målfokusering, och med en stolthet som karakteriserar Sveriges mest kompetenta säljbolag. Vi har en stor gemenskap vilket är en av anledningarna till våra framgångsrika resultat.

Vår säljorganisation arbetar med kontinuerlig coachning och varje individ har alltid tillgång till en aktiv säljcoach.

Vi vet att utbildning ger resultat och även säkerställer företagets långsiktiga försäljningskvalité. Predictive Sales har därför utvecklat ett eget internt säljträningsprogram som heter Predictive Sales Academy. Säljträningsprogrammet håller högsta klass och är enbart lämpat för elitsäljare då utbildningarna är mycket tuffa och ställer väldigt höga krav. 

Eftersom kravbilden på våra anställda är elitanpassad, är vi noggranna med att erbjuda omfattande förmåner inom bl.a. hälsa och friskvård. En frisk människa som mår bra presterar goda resultat, och därför erbjuder vi fria träningskort, fri läkarvård, gemensamma träningspass mm.

Predictive Sales är summan av individernas framgångsrika prestationer och det är de anställda som gör oss unika och mer resultatrika än våra konkurrenter.

Ansökan

{!position!}


Rekommendation Annons Rekryteringsföretag
Annat{!header!}

{!message!}